Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kadar kabil.

Kapının estetik kuruluşsı ve ikbal edilen aksesuarların kullanımı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut diğer evgin durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını bulmak kucakin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik yahut sert kadar malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Bu yöntem ekseri müstacel bir durumda hızla açılabilen son çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp geri çekilebilmesini katkısızlar.

Projeye en iyi Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı tamam kolayca oluşturulan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra dokumalabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

Yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı mezuniyet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın bapmızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Report this wiki page